DESIGN: Hairpassion by Betai Sandor

Mi s-a propus să îi ajut pe cei de la Hairpassion Tîrgu Mureș, în decorarea noului lor salon.. of course.. am acceptat imediat. 😊

“Relația”  mea cu acest salon și cu Sandor- Ambasador L’Oreal Professionnel, a început acuma 9 ani…. a long time ago 🙈…..când am luat decizia de a încerca produsele L’Oreal Professionnel în ceea ce privește vopsirea părului …..you should try it …. astfel Sandor a devenit hairstilyst-ul meu preferat .

Nu regret decizia luată. În toți acești ani am ajuns să am o relație extraordinară cu echipa Hairpassion, sunt oameni atât de faini și de primitori, încât de fiecare dată când mă duc la salonul Hairpassion, mă simt ca acasă.

Au avut ocazia să găsească spațiul ideal pentru ei, 200 mp, un spațiu deschis, perfect pentru a ne pune ideile în aplicare.

Înainte :

 

 

După închirierea spațiului, am început să discutăm conceptul pe care il aveau cei doi asociați Sandor și Andras, am “pus pe hârtie ” ideile principale și am început să căutăm surse de inspirație, de la prietenul nostru Google la site-urile celor mai râvnite saloane de coafură din lume, la Pinterest, etc.

Deciziile au fost luate împreună, s-a dorit combinarea stilului minimalist cu cel urban, dar și apropierea de natură.

Acest salon a fost aranjat conform conceptului Salon Emotion.

Acesta este un concept nou, echipa Hairpassion din Tîrgu Mureș, fiind primii din România care au implementat și au folosit acest concept L’Oreal. 👏🏻

S-a pus mult suflet în acest salon, în decorarea și aranjarea spațiului, astfel încât să se ridice la standardele internaționale și nu în ultimul rând la standardele clientelei.

Mai jos aveți câteva poze de la deschiderea salonului:

 

 

S-a dorit ca spațiul să fie aerisit, mare, dar în același timp să fie intim, călduros, unde clientele să se simtă confortabil.

Salonul Hairpassion, vă oferă atât posibilitatea de a face programări pentru machiaj cât și pentru manichiură și pedichiură, veți descoperi, de asemenea, oameni profesioniști și dedicați.

Vă invit, să vă faceți o programare la acest Salon Expert L’Oreal Professionnel, unde veți găsi pe lânga cele mentionate și :

  • zona de diagnostic pentru păr;
  • color bar;
  • zona de vânzare a produselor profesionale;
  • selfy corner.

Contact salon: 0752 541 960 📞

Adresa:  Strada Cuza Vodă 28, Târgu Mureș 540408, Romania

adresa salon

Vă recomand cu drag să treceți pragul acestui salon, nu veți fi dezamăgiți.

Cu drag,

ramona-c-1

 

P.S. -Mulțumim fotografului Majos Daniel care ne-a ajutat cu câteva dintre pozele expuse.

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s