HOME: Redecorarea livingului

În fiecare an, în ianuarie simt nevoia unei schimbări în casă (apartament ). Astfel, la începutul acestui an, m-am gândit să redecorez livingul, deoarece este locul unde petrecem cel mai mult din timpul nostru.

După cum puteți vedea, în living am multe nuante pământii – bej, crem, maro. Am și o pată de culoare – acel tablou cu flori pe care doresc sa îl schimb în curând.
Cum am început? Prima dată m-am gandit la culorile pe care doresc să le abordez, am ales nuanțe de crem-bej. De ce? Îmi doream să luminez puțin camera, iar acestea au fost singurele care îmi dau, pe lângă luminozitate, o notă de intimitate. Vreau să schimb acel tablou cu o hartă a lumii (work in progress), să marchez (pin) locurile unde am călătorit cu soțul și voi pune poze ( soon on the blog).

Revenind la living ce am facut, de fapt : am schimbat păturile de pe canapea cu altele bej, am înlocuit pernele si draperiile (am lăsat jucariile Anei, să nu credeți ca este tot timpul ordine la noi 🤓 ) &…VOILA!

dsc_0257-1

Păturile decorative le-am comadat de pe Vivre,  un site foarte draguț și cu prețuri destul de ok (are și aplicatie mobile), pernele le-am luat de la Jisk iar draperiile de la Diego.

Concluzia mea este că nu trebuie sa iți cumperi o nouă canapea, alta mobilă sau să zugrăvești, trebuie doar să schimbi accesoriile din încapere.

Vă mărturisesc, aproape tot ce am achizitionat, a fost la reducere astfel, consider că oricine poate să iși redecoreze o camera cu low budget (buget redus), important este să ai răbdare și să urmărești cu atenție perioada reducerilor.

Cu drag,

R.


2 thoughts on “HOME: Redecorarea livingului

  1. Foarte tare Ramona!👌🏼 Si eu ma necăjesc de ceva timp sa aduc la viața o sufragerie mare + bucatarie, ambele aglate intr-un open space. Iti voi trimite poze in schimbul unor păreri ☺. Si wow, harta lumii, da da da. Era si o dorința a mea, dar nu am știut de unde sa o achiziționez. Mult succes!

    Like

    1. Multumesc, cu mare drag te ajut. Iar in ceea ce priveste harta lumii, e un proiect care imi ia mai mult timp, dar promit ca voi publica pana la sarsitul lunii aprilie articolul. (Vei gasi atunci si un link cu situl de unde am luat harta ) .

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s